Am creat aceasta pagina la indemnul cuiva drag mie...si doresc a fi o pagina utila pentru suflet si ...
pentru burtica :))

VORBE MARI,cuvinte putine...

Invata sa scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca!

"Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta."-N.Iorga

"Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna.Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili."-Ernest Hemingway

"Cheltuie-ti aiurea banii si tot ce vei pierde va fi o parte din avere.Cheltuie-ti aiurea timpul si vei pierde o parte din viata ta."-Michael Leboeuf

"Cand te nasti tu plangi si lumea se bucura.Traieste-ti viata astfel incat, atunci cand pleci, lumea sa planga si tu sa te bucuri"- proverb tibetan

"Unii oameni,oricat de batrani ar ajunge nu isi pierd niciodata frumusetea;doar si-o muta de pe fata in inima"-Martin Buxbaum

"Te-ai nascut ca o fiinta unica.Nu muri ca o clona!"-John Mason

"A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune."-Cicero

"Viitorul incepe astazi,nu maine."-Ioan Paul al II-lea

"NU AM NICI UN TALENT ANUME.SUNT DOAR EXTRAORDINAR DE CURIOS.-Albert Einstein


Torturile Mele

Peste pane cu sos de usturoi

Ingrediente:
*peste(ce specie dorim si cata cantitate vrem)(am facut macrou,cca 1,200kg)
*1 ceasca faina de porumb
*1 ceasca faina grau
*2 oua
*cimbru, *secretul gustului, *sare, *piper
*ulei pentru prajit
*usturoi
*zeama de lamaie
*2linguri smantana
Pestele se curata,se spala,se portioneaza

Se amesteca faina de porumb cu cea de grau cu sare si piper,pe o farfurie,prin care se va da pestele.

Intr-un castron batem ouale cu putin secretul gustului,cimbru si adaugam putin lapte,cca 2 linguri, ca sa diluam oul.

Pestele,care trebuie sa fie umed(pentru a se prinde amestecul de faina bine) se da prin faina si apoi prin ou,dupa care se pune la prajit in tigaia cu ulei incins.

Cand s-a prajit bine, este auriu, il scoatem intr-un vas pe servetel(sa se absoarba uleiul).

Pregatim sosul de usturoi:curatam usturoiul(o jumatate de capatana sau depinde cat de mult ne trebuie),il tocam, il batem cu sare,apoi il frecam cu putin ulei pana ia consistenta de maioneza;adaugam smantana,zeama de lamaie si gata sosul

Mod de servire: cu mamaliguta calda si sosul de usturoi

Spor ! si...s-aveti pofta!

2 comentarii:

Persoane interesate