Am creat aceasta pagina la indemnul cuiva drag mie...si doresc a fi o pagina utila pentru suflet si ...
pentru burtica :))

VORBE MARI,cuvinte putine...

Invata sa scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca!

"Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta."-N.Iorga

"Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna.Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili."-Ernest Hemingway

"Cheltuie-ti aiurea banii si tot ce vei pierde va fi o parte din avere.Cheltuie-ti aiurea timpul si vei pierde o parte din viata ta."-Michael Leboeuf

"Cand te nasti tu plangi si lumea se bucura.Traieste-ti viata astfel incat, atunci cand pleci, lumea sa planga si tu sa te bucuri"- proverb tibetan

"Unii oameni,oricat de batrani ar ajunge nu isi pierd niciodata frumusetea;doar si-o muta de pe fata in inima"-Martin Buxbaum

"Te-ai nascut ca o fiinta unica.Nu muri ca o clona!"-John Mason

"A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune."-Cicero

"Viitorul incepe astazi,nu maine."-Ioan Paul al II-lea

"NU AM NICI UN TALENT ANUME.SUNT DOAR EXTRAORDINAR DE CURIOS.-Albert Einstein


Torturile Mele

Sosuri

Sos usturoi cu smantana 

Ingrediente:
*usturoi(cat de mult vrem sa facem), *sare, *zeama de lamaie * ulei
*2-3 linguri smantana
Preparare :    curatam usturoiul(o jumatate de capatana sau depinde cat de mult ne trebuie),il tocam, il batem cu sare,apoi il frecam cu putin ulei pana ia consistenta de maioneza;
adaugam smantana,zeama de lamaie si gata sosul 

Spor! si...s-aveti pofta!




Maioneza
Ingrediente: (depinde de cat de multa maioneza avem nevoie)
*1 galbenus fiert tare 
*1 galbenus crud
*ulei
*zeama de la 1/4 lamaie
*50g mustar
*apa minerala
Preparare: Galbenusul fiert se zdrobeste cu o lingura de lemn,se adauga galbenusul crud si apoi se amesteca usor pana se leaga.Cand s-a legat incepem sa punem ulei si eu fac cu mixerul; mestecam pana se incorporeaza uleiul,apoi iar punem ulei ,iar mestecam pana se incorporeaza,adaugam mustarul,mestecam;cand se leaga foarte tare ii dam drumul cu un strop de apa minerala,apoi iar mestecam,punem ulei,iar ii mai dam drumul cu putina apa;la sfarsit cand am obtinut cantitatea de maioneza dorita si ea e legata, nu mai punem apa ci zeama de lamaie .apoi potrivim cu putina sare si o folosim dupa cum ne trebuie
Spor! si...s-aveti pofta! 


Persoane interesate